Även i skärgården!

Även i skärgården!

Även i skärgården!

Schaktnings- och skogsarbetsentreprenader i Kymmenedalen och Nyland -även i skärgården

Om oss

Vårt företag grundades år 2003. Till den nuvarande branschen kom vi in år 2009. Vi har sen tidigare år skaffat erfarenhet från jordbyggnadsarbeten, skogsbruket samt transportsektorn, som sedan gav oss ett bra underlag för vår verksamhet.

Från år 2022 går vårt företag under namnet Ruffen Oy. Vårt mål är att erbjuda våra kunder en pålitlig och flexibel aktör som har en stark vilja att göra ett gott arbete.

 

Entreprenader från planering till färdigställning

Vi erbjuder helhetslösningar för anläggningsarbeten och skogsarbeten samt förberedning och färdigställning av byggplatser både på fastlandet och i skärgården. I vår maskinpark ingår grävmaskiner, en lastbil samt ett brett sortiment av utrustning och tillbehör för jordbyggnadsarbete och trädfällning. Vi erbjuder också entreprenader som nyckelfärdiga tjänster. Arbetena utförs som entreprenadprojekt eller på timdebitering.

Arbetena utförs på kundens villkor

Verksamhetsprincipen i vårt företag är att alltid arbeta i enlighet med kundens önskemål och behov. Vanligtvis hittar vi en fungerande helhetslösning för entreprenaden, även om det finns gott om tekniska utmaningar när det gäller skärgårdsbyggande. Vi utför arbetena effektivt med lämplig utrustning och med stor erfarenhet. När entreprenaden är klar säkerställs kundnöjdheten med en gemensam slutbesiktning.

Försäkringar och Lov

Vi har ikraftvarande ansvarsförsäkringar för grävmaskinsarbeten samt trädfällningar. För transporter har vi ikraftvarande trafikförsäkringar samt trafiktillstånd.

Fråga mer!

 

pålitlig partner

Blev du intresserad av våra tjänster?

  • Skärgårdsbygge
  • Anläggningsarbeten
  • Skogsarbeten
hCaptcha